Uw totaalleverancier

Korporaal Installatie techniek richt zich op de utiliteitsbouw en industrie en is opgericht in 1917.        

Missie en visie
Korporaal Installatietechniek is een bijna 100-jarig familiebedrijf dat haar (zakelijke) relaties een optimaal klimaatcomfort bezorgt. Betrokkenheid en persoonlijke contacten staan garant voor een hoogwaardige (en betaalbare) kwaliteit en duurzame diensten. Van ontwerp tot en met beheer: met Korporaal Installatietechniek staat u er nooit alleen voor.

Kwaliteit
Korporaal Installatietechniek wil haar kwaliteit graag waarborgen. Daarom zijn wij in het bezit van diverse certificaten, zoals VCA**, STEK, SCIOS, en ISO 9001. Zo werken wij altijd volgens de laatste kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.

Van Dorp installaties
Kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke contacten zijn een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Sinds 2011 zijn wij onderdeel van Van Dorp Installaties, waardoor wij in staat zijn onze klanten nog beter van dienst te zijn. Zo zijn wij nog steeds uw regionale installatiespecialist, maar kunnen wij gebruik maken van de enorme kennisbron van Van Dorp Installaties. Voor u als klant een groot voordeel.

Kijk voor meer informatie over Van Dorp installaties op www.vdi.nl

Met Kennis en Respect