Zwembad 't Zuiderdiep, Stellendam

In 2013 is het Zwembad 't Zuiderdiep in Stellendam compleet gerenoveerd door Korporaal.

Al in februari 2013 werd de eerste paal geslagen ten behoeve van de uitbreiding van het kinderbad. Dit was tevens het officiĆ«le startsein van de renovatie van zwemcomplex 't Zuiderdiep in Stellendam. Het zwemcomplex werd de volgende maanden uitgebreid gerenoveerd en aangepast aan de wensen van de klanten op het gebied van comfort en attracties. Hierbij werd ingespeeld op de steeds strenger wordende eisen op het gebied van veiligheid en hygiĆ«ne. 

Zuiderdiep

Voorzieningenniveau opgekrikt
Het zwemcomplex in Stellendam kreeg een totaal vernieuwde entree, balie en bar, de kleedruimten werden vernieuwd en de wachtruimte werd vergroot. Het terras, het kinderbad en de whirlpool werden uitgebreid. Buiten is het buitenterrein, de ligweide en de speeltuin aangepast. De glijbaan van het buitenbad is ook helemaal vernieuwd. Aan de afwerking van het gehele complex is ook gedacht; de buitengevels zijn gerenoveerd en het hele complex is prachtig opnieuw betegeld.

Op technisch gebied is zeker ook het nodige gedaan: de installaties zijn compleet vernieuwd met de toepassing van duurzame warmteterugwinning op de luchtbehandeling en daarnaast beschikt het zwembad nu over zonneboilers.

Met Kennis en Respect